milan.orlic22@gmail.com

+386 (0)41 236 241

Generator LJUBEZNI in MIRU

Današnje življenje je polno napetosti in stresa, kar občutimo prav vsi. Vpliva na naše počutje, zdravje, medsebojne odnose, človekovo ustvarjalnost.

Da zaščitimo ljudi pred vibracijami strahu in stresa ter jih podpremo v ustvarjanju optimalnih pogojev življenja in dela v vibraciji Ljubezni, Harmoniji in Miru, smo razvili informiran izdelek.

Generator LJUBEZNI in MIRU

je informirana ploščica ali obesek z  vtisnjenim simbolom.

Delovanje
Generira frekvenčno polje, ki preko energijskega polja uporabnika deluje na njegovo duhovno, mentalno, čustveno, energijsko in fizično raven ter vzpostavlja izvorno frekvenco ravnovesja, ljubezni in miru. Na osnovi vnešene informacije nižje, neljubeče frekvence, ki jih povzročajo napetosti in na strahu temelječe misli, preobrazi, harmonizira in dvigne v višjo frekvenco ljubezni in miru. Vse celice, sistemi in organi v našem telesu pričnejo vibrirati v tej frekvenci kar posledično dobrodejno vpliva na človekovo psihofizično počutje, celovit razvoj zavesti in harmoniziranje prostora, kjer se nahaja uporabnik.

Mnenje uporabnice

KORISTI uporabe GENERATORja

Aktivacija

Podpre nas pri aktiviranju lastne notranje zmožnosti preobražanja in vzpostavljanja ravnovesja.

Preobrazba

Pomaga, da opustimo in preobrazimo stres, bolečino, misli in občutke omejevanja, strahu ter v možganih deaktiviramo stare programe, ki nam ne služijo več.

Ravnovesje

Obesek podpre naraven premik v stanje ravnovesja, usklajenosti, sobivanja in celovitosti kar prikliče zdravje in dobro počutje.

Razbremenitev

Zmanjšuje učinek stresnih obremenitev in pomaga doseči umirjenost in  sproščenost ne glede na kaos okoli nas.

Učinkovitost

Prinaša povečano notranjo moč, več miselne zbranosti, večja ustvarjalnost, dvig produktivnosti, boljši medsebojni odnosi in učinkovitejše delovanje na vseh področjih življenja.

notranji MIR

Pridobimo izpolnjenost z ljubeznijo, mirom, poglobljeno razumevanje, širše zavedanje in občutenje vsepovezanosti.

Trajnost

Učinkovito pomaga pri vzdrževanju in krepitvi kakovosti celotnega človekovega biopolja kar se kaže v kakovosti življenja in dela.

Kdo lahko uporablja generator?

Generator Ljubezni in miru je primeren

za vse starosti

Generator LJUBEZNI in MIRU

Informiran izdelek,
prilagojen okoliščinam posameznika.
S klicem do informiranega izdelka

Generator LJUBEZNI in MIRU

Informiran izdelek je namenjen zaščiti in podpori pri samo-zdravljenju. Da bo informirana zaščita proti škodljivemu sevanju dihala z vami in vključevala informacije prirejene točno vaši situaciji je potreben osebni pristop. Lahko me pokličete ali pa pustite svojo telefonsko številko.

    * Politika zasebnosti ne vključuje hranjenja vaših podatkov.