Milan Orlić

inženir gradbeništva, inovator, terapevt

Že pred več kot štiridesetimi leti je pokojni slovenski radiestezist Stane Oblak odkril moj naravni dar, visok energijski potencial in izjemen stik in prevodnost univerzalnih energij.

Skozi poglobljen samorazvoj sem se podal na pot raziskovanja lastne poti podpore ljudem.

Z namenom vzpostavitve  energijske pretočnosti in izvorne povezanosti razvijam  celovito duhovno podporo z univerzalno energijo. Že štirideset let izvajam individualne in skupinske terapije v Sloveniji in tudi v Srbiji, Hrvaški, Avstriji, Kanadi. Pet let sem izvajal svetovanja in individualne terapije v Termah Dobrna.

V dosedanjem terapevtskem delu sem imel obilo pozitivnih izkušenj na primerih slabe cirkulacije, možganske in srčne kapi, raka  na materničnem vratu, raka dojke, akutne levkemije, epilepsije,  pri težavah s prostato, z zanositvijo in z drugimi težavami.

Sem tudi avtor številnih informiranih izdelkov za podporo ljudem in prostorom, za katere sem prejel občinsko priznanje v domači občini Kranj in priznanja na mednarodnih sejmih inovacij v Pragi, Sevastopolu in Chisnau s strani strokovnjakov, akademikov Rusije, Moldavije, Estonije, Belorusije, Belgije, Ukrajine, Češke, Romunije, Madžarske.

Največ pa mi pomenijo povratne informacije ljudi, njihovo zadovoljstvo in dobro počutje.